QUANTUM TOUCH THERAPIE

Quantum-Touch is een ademhalings- en lichaamsbewustzijn-techniek die iedereen zich eigen kan maken! Je leert met Quantum-Touch om te focussen en de levenskrachtenergie te versterken.

Deze energie wordt ook wel Prana, Chi, Manna of Ki genoemd. Dit wordt gecombineerd met verschillende soorten ademhalings- en lichaamsbewustzijn-technieken. Er wordt een hoog trillingsveld gecreëerd rondom de te behandelen plek. Deze hoogfrequente trilling zet de zelfgenezingskracht (de biologische intelligentie) in werking, daar waar het lichaam het nodig heeft. De cliënt zal zich door de wet van resonantie op natuurlijke wijze aanpassen aan deze hoge trilling.

Quantum-Touch kan met alle andere therapieën gecombineerd worden. Of het nu acupunctuur, kinesiologie, Tai Chi is of bij het dagelijkse werk van fysiotherapeuten, verplegend personeel enz.

Quantum-Touch is niet alleen voor botten en gewrichten een bijzondere methode maar ook voor behandeling van pijn, ontstekingen en aandoeningen.

Ook op emotioneel- en psychisch niveau heeft het reeds vele malen zijn uitstekende werking bewezen.

Wat is het verschil tussen quantum touch en andere therapieeën?

1. Wat is het verschil tussen energie en elektriciteit?
Levenskrachtenergie lijkt een compleet andere energie te zijn dan elektriciteit. De huidige wetenschap heeft nog niet de instrumenten om levenskrachtenergie te meten. Deze energie lijkt niet te gehoorzamen aan de wet die beschrijft hoe de meeste elektrische krachten snel oplossen op afstand.

2. Wat is het verschil tussen persoonlijke energie en levenskrachtenergie?
Persoonlijke energie is de basisenergie die jouw persoonlijke gezondheid en kracht in stand houdt. Je wilt deze niet opmaken, want dan word je makkelijk ziek. Universele of levenskrachtenergie is de energie die komt van alles om je heen. Die energie is onuitputtelijk.
En dat is de energie waar je gebruik van maakt bij Quantum Touch.

3. Is Quantum Touch hetzelfde als Qigong?
Er zijn bepaalde overeenkomsten tussen Quantum Touch en Qigong. Quantum Touch slaat in tegenstelling tot Qigong geen energie op om er later gebruik van te maken, maar is een constant vernieuwende energie. Bij Quantum Touch hoef je ook niet bang te zijn om verkeerde energie op te pakken, omdat door de ademhalingstechnieken de energie constant aangevuld en vernieuwd wordt. Quantum Touch volgt de pijn in plaats van energie in speciale acupressuurpunten te brengen, hoewel je dat laatste naar eigen keuze ook kunt doen.

4. Is Quantum Touch hetzelfde als Reiki?
Quantum Touch is een aangeboren healingsenergie en heeft geen symbolen of inwijdingen nodig, in tegenstelling tot Reiki. Je leert bij Quantum Touch eenvoudige ademhalings- en lichaamsbewustzijnstechnieken waardoor je krachtig kunt focussen en je levenskrachtenergie kunt vergroten. Dat vergroot en versterkt je resonantieveld. Quantum Touch is dus niet hetzelfde als Reiki, maar het kan Reiki wél versterken. Reikimasters die Quantum Touch- workshops gevolgd hebben, noemen Quantum Touch: turbo-Reiki of versterkte Reiki.
Een Reiki-student omschreef Quantum Touch als speedy-Reiki: het is net Reiki maar dan alsof je anabole steroïden of doping gebruikt hebt.
Beide systemen gebruiken dezelfde energie. Maar met Quantum Touch kun je leren die energie krachtig te richten. En dat is een vaardigheid die concentratie, lichaamsbewustzijn en adem nodig heeft.

Een heleboel chiropractoren, fysiotherapeuten, acupuncturisten en osteopaten waren zeer verbaasd over het snelle structurele herstel van de oorspronkelijke plaats van gewrichten en wervels ('uitlijning'), het verminderen van ontstekingen en het versnellen van de genezingskracht en andere voordelen.

Quantum Touch is makkelijk met Reiki te integreren en heeft meestal snellere en betere resultaten.

5. Waarom volgt energie onze aandacht?
Je kunt iets niet waarnemen zonder er invloed op uit te oefenen. Geconcentreerde waarneming heeft een geconcentreerd effect. Quantum Touch brengt meer bewustzijn in de waarneming en heeft een dieper en sneller effect vanaf het quantum-niveau naar het macro onzichtbare gebied.

6. Verbeeld ik me gevoelssensaties of voel ik ze echt? En zullen de gevoelssensaties toenemen als ik oefen? Is het voldoende om me gevoelssensaties voor te stellen; worden ze dan sterker?
Sommige mensen zijn gevoeliger dan andere, vooral in het begin. Oefenen op een speelse, blije manier zal daar zeker bij helpen. Een blije open houding laat energie makkelijker stromen. Dus speel ermee en geniet van het behandelen. Dan stroomt energie makkelijker en dat verhoogt het energieveld.

Sensaties voelen is niet nodig om goed werk te doen met Quantum Touch. Er zijn fantastische resultaten bereikt bij mensen die niets voelden. Genezing komt tot stand door verhoging van het energieveld, de resonantie en de lichaamsintelligentie van de ander, die daarvan gebruik kan maken. Soms zijn er belemmerende factoren.

Zie voor ook www.qtouch.nl

CONSULTPRIJZEN