OVER MILFAMA

Milfama is een praktijk voor natuurgeneeskunde, alternatieve geneeskunde, advies in gezondheid en massage in Kerkrade (Limburg). Het testen, meten en analyseren van de gezondheid en levensstijl van mensen is onze specialiteit. Milfama adviseert ook over voeding en geeft individuele begeleiding met een op maat gemaakt voedingsadvies. Tevens kunnen wij u verschillende therapieën aanbieden.

Wij begeleiden mensen bij het leren luisteren naar hun lichaam en het lekker in hun vel zitten

Milfama werkt samen met de reguliere gezondheidszorg.

Milfama heeft aandacht voor U en UW gezondheid, Milfama valt onder de noemer alternatievengeneeskunde en werkt complementair (aanvullend) aan de reguliere gezondheidszorg. Milfama volgt de leer van de natuurgeneeskundige griekse arts Hippocrates. Volgens zijn leer, worden niet de afzonderlijke organen ziek, maar de hele mens en de hele persoonlijkheid. Hippocrates gaat er tevens van uit dat de eigen geneeskracht van de mens centraal staat en er geen scheiding is tussen lichaam en geest. Milfama probeert zoveel mogelijk alles natuurgeneeskundig op te lossen en bestrijdt dus niet alleen de symptomen maar zal altijd de patiënt in zijn geheel behandelen. Er wordt altijd het zelfgenezend en herstellend mechanisme van de mens gestimuleerd. De reguliere geneeskunde en de westerse natuurgeneeskundige benaderingen kunnen elkaar goed aanvullen.

Behandelingen vinden plaats door Hettie Stalman (Gezondheidstherapeute). Tijdens de opvoeding van mijn kinderen ben ik me gaan verdiepen in de principes van de natuurgeneeskunde, dit heeft mij ertoe gebracht om te gaan studeren voor Gezondheidtherapeute. Als Gezondheidstherapeute heb ik een 4 jarige H.B.O opleiding genoten aan de Europese Academie voor de Complementaire Gezondheidszorg te Maastricht.

CONSULTPRIJZEN