BACHBLOESEM THERAPIE

De Bachbloesemtherapie is het levenswerk van Dr.Eduard Bach een unieke therapie die met geen andere therapie te vergelijken is.Ze biedt therapeutische mogelijkheden die met geen ander therapie te verwezenlijken zijn. De remedies zijn volkomen onschadelijk en zonder bezwaar in combinatie met elke andere therapie of elk ander geneesmiddel te gebruiken.

Het unieke aan Bachbloesems is dat zij niet werken op lichamelijke ziektesymptomen, doch deze wel doen verdwijnen door harmonisatie van karakter en geest.
Ziekte is hoewel schijnbaar wreed, in werkelijkheid onze weldoenster en helpster, die op de juiste wijze verstaan, ons zal leiden naar onze wezenlijke fouten. Op de juiste wijze behandeld, zal zij er de oorzaak van zijn, dat wij onze fouten kwijtraken en zal ons als een groter en beter mens achterlaten.

Lijden is een middel om ons een les te leren, die wij op een andere wijze niet in ons hebben kunnen opnemen en het is daarom onmogelijk dit lijden op te heffen zolang die les niet geleerd is.
Men dient eveneens te begrijpen, dat zij die begrijpen en in staat zijn de betekenis van waarschuwingssymptomen te lezen, ziekte kunnen voorkomen, of tot staan kunnen brengen in een eerste stadium, door juiste corrigerende spirituele en verstandelijke inspanningen.

Voor een volledige genezing moeten wij dus niet alleen fysieke therapeutische middelen toepassen, waarbij wij natuurlijk altijd de beste methoden kiezen, die de geneeskunde bekend zijn, maar de patiënt moet tevens zijn uiterste best doen iedere fout in zijn karakter te corrigeren.

De uiteindelijke genezing komt namelijk van binnenuit.

lees meer over de bachbloesems
CONSULTPRIJZEN